Lajos herceg és György herceg aranyos titka

Korábban már kiderült, Katalin hercegné és Vilmos herceg mindent megtesz annak érdekében, hogy a gyerekeik között nagy legyen az összhang. Bár szoktak vitázni, remek kapcsolat van György herceg, Sarolta hercegnő és Lajos herceg között. Ezt mutatja az is, ahogyan egymással viselkednek a nyilvános eseményeken – írja az Elle.hu.

A királyi család szakértői már többször nyilatkoztak arról, milyen szoros kapcsolat van György herceg, Sarolta hercegnő és Lajos herceg között. A hercegi pár legfiatalabb gyermeke pedig sok esteben követi a testvéreit. Utánozza őket, Vilmos herceg korábban azt is megosztotta, Lajos folyton ellopja Sarolta hercegnő dolgait, ezzel bosszantva a testvérét.

Ám nem csupán Sarolta hercegnővel van különleges kapcsolata Lajosnak. György hercegre szintén felnéz, és még a nyilvános eseményeken is szeretne sok időt a testvérével tölteni. Erről a HELLO! magazin írt. Az említett rendezvény még 2023-ban, III. Károly király koronázása után volt, amikor a királyi család önkénteskedett a Big Help Out Slough eseményen.

Ekkor vették észre az emberek, hogy György herceg és Lajos herceg különböző feladatokat végzett. Lajos herceg azonban nagyon szeretett volna a testvérével több időt tölteni, ezért közölte Katalin hercegnével, hogy inkább Györggyel menne.

Lajos herceg nagyon jól érezte magát az eseményen, talicskát tolt, földet lapátolt, és nagyon sokat mókázott. Erről később Simon Carter cserkészvezető is beszélt. Elárulta, a fiatal herceg nagyon izgatott volt, és minden apróságnak nagyon örült.

Elolvasom a cikket