Szentkirályi Alexandra: lebuktatták magukat a „szivárványkoalíció” tagjai

MH/ MTI
2024. szeptember 25. szerda. 17:31
Frissítve: 2024. szeptember 25. 17:47

A „szivárványkoalíció” tagjai lebuktatták magukat, hiszen Karácsony Gergely közösségi oldalán posztolt arról, hogy kitolják a fővárosi cégek vezetői, illetve felügyelőbizottsági, igazgatósági helyeire vonatkozó pályázati határidőket – jelentette ki a Fidesz budapesti elnöke a Facebook-oldalán szerdán.

Szentkirályi Alexandra azt hangsúlyozta, hogy bár a főpolgármester állítása szerint ezt a közgyűlési képviselők kérésére teszi meg, „biztos, hogy nem a mi kérésünk volt ez – fogalmazott, hozzátéve: „Ekkora lebukást rég nem lehetett látni.”

A kormánypárti politikus szerint a „szivárványkoalíció tagjai” már megállapodtak a lényegi kérdésekről, hogy „ki, milyen zsíros helyeket kap”, de a részletekről még folynak az egyeztetések.

Ilyen részlet az, hogy hol, kinek az embere fog pályázóként nyerni, a határidőket pedig ehhez igazodva tolják ki – tette hozzá.

Ezek után senki sem mondhatja azt, hogy ez a „szivárványkoalíció” nem létezik és nem egyeztetik egymással „naptáraikat és a zsíros pályázatok” eredményét – hangoztatta Szentkirályi Alexandra.

Elolvasom a cikket