Lilibet még nem találkozott Katalin és Vilmos gyerekeivel

Meglehet, hogy György herceg, Sarolta hercegnő és Lajos herceg még soha nem találkoztak legkisebb unokatestvérükkel, Lilibet hercegnővel. A szülők csatározása a gyerekeket is szétszakítja.

György herceg, Sarolta hercegnő és Lajos herceg még sosem találkoztak Lilibet hercegnővel

György herceg, Sarolta hercegnő és Lajos herceg 2019-ben nyilvánosan együtt mutatkoztak unokatestvérükkel, Archie herceggel, de az nem világos, hogy Vilmos és Katalin gyerekei találkoztak-e kisebbik unokatestvérükkel, Lilibet hercegnővel. Mivel Harry herceg és Meghan Markle 2020-ban távoztak az Egyesült Királyságból, Lilibet pedig 2021. június 4-én született, a királyi család tagjai számára nem sok lehetőség nyílt arra, hogy együtt legyenek, és ebben a világjárvány is közrejátszott. Mint tudjuk, az elmúlt években a gyerekek és Meghan Markle be sem tették a lábukat az Egyesült Királyságba, Vilmosék pedig nem utaztak Amerikába, vagyis könnyen lehet, hogy Lilibet hercegnő nem találkozott még személyesen az unokatestvéreivel.

Erre az egyetlen alkalom 2022-ben lett volna, akkor ugyanis a néhai II. Erzsébet platina jubileumát ünnepelték, ezen pedig Harry, Meghan és a gyerekeik is részt vettek. Ekkor ünnepelte Lilibet az első születésnapját a Frogmore Cottage-ban, de a hírek szerint a walesi gyerekek egy cardiffi királyi elfoglaltság miatt nem tudtak részt venni rajta.

Lilibet első születésnapi partija, amelyet Harry és Meghan egykori windsori otthonában, Frogmore Cottage-ban tartottak 2022. június 4-én, szintén ütközött Vilmos, Katalin, György és Sarolta cardiffi nyilvános elfoglaltságaival – mondta a királyi szakértő, Danielle Stacey. „Elképzelhető, hogy 2022 júniusában, a néhai királynő platina jubileumának megünneplése alkalmából tett első látogatása során töltöttek némi időt négyszemközt unokahúgukkal” – tette hozzá, bár hivatalosan sosem erősítették meg a találkozót.

A cornwalli látogatása során, néhány nappal Lilibet érkezése után, Katalin hercegnét az amerikai média egyik képviselője új unokahúgáról kérdezte. Katalin így válaszolt: „Minden jót kívánok neki. Alig várom, hogy találkozzam vele. Még nem találkoztunk. Remélem, ez hamarosan megtörténik” – mondta a hercegné, vagyis az egyetlen hivatalos információ az, hogy nem találkoztak a kis Lilibettel.

Elolvasom a cikket