Rókussal és Rézivel mi is megmenthetjük az erdőt + VIDEÓ

2022 novembere óta már több mint ötmillió forintot gyűjtöttünk az Erdőmentők Alapítványnak A tölgy – Az erdő szíve vetítésein keresztül, hogy tölgyeseket telepítsenek. 2024-ben a Rókus és Rézi megmenti az erdőt megnézésével ismét bárki támogathatja az erdővédelmet, mert a filmet forgalmazó Mozinet minden mozinéző után száz forinttal segíti az Erdőmentők Alapítvány faültetési tevékenységét.

A világhírű tévésorozat főszereplői most mozifilmben nyújtanak önfeledt kikapcsolódást az egész családnak, életkortól függetlenül. A népszerű mesehősök, Rókus, Rézi és a barátaik boldog mindennapjaikat élik az erdőben, amíg Bagoly váratlanul el nem tűnik. A keresésére indulva nem sejtik, hogy hamarosan nemcsak őt, de az egész erdőt is meg kell menteniük.

A hazai mozikban október 17-től látható Rókus és Rézi megmenti az erdőt játékosan és kedvesen mesél a barátság és a természetvédelem fontosságáról, miközben a nézők a film főszereplőihez hasonlóan hozzájárulnak az erdővédelemhez: minden megvásárolt mozijeggyel száz forinttal támogatják az Erdőmentők munkáját.

Az Erdőmentők közérdekű célokat megvalósító, közhasznú alapítvány, amelynek elsődleges feladata az erdők és a vadvilág védelme és sérüléseinek helyreállítása. Küldetésük, hogy segítsenek a természetnek begyógyítani a civilizáció ejtette fájdalmas sebeket.

Objektum doboz

Elolvasom a cikket