Újra Magyarországon André Rieu, a keringőkirály + VIDEÓ

November 9-én Budapesten ad koncertet az MVM Dome-ban, és egy felejthetetlen élményt ígér. André Rieu minden előadása igazi ünnep.

A holland hegedűművész és karmester mellett a 60 tagú Johann Strauss Zenekar, valamint számos nemzetközileg elismert szólista kápráztatja el a közönséget. Ne hagyja ki ezt az egyedülálló alkalmat, és legyen részese Ön is a csodának!

Több mint 40 millió eladott albummal, több mint 500 platina díjjal, közel tízmillió Facebook-követővel, több milliárdos nézettséggel a YouTube-on, évente több mint félmillió nézővel világszerte, a karizmatikus hegedűművész kétségtelenül a világ egyik legsikeresebb előadója.

A közönség egy elbűvölő estét élhet át, amelyen az opera, musicalek és operettek időtlen klasszikusai, valamint gyönyörű filmzenék, népszerű dallamok és természetesen romantikus keringők is megszólalnak, mindezt Rieu egyedi varázsával.

Az este során Johann Strauss Zenekar kalauzolja végig a közönséget a zene és a tánc világán. A humorukról, pazar jelmezeikről, lenyűgöző színpadképeikről és igéző világításukról híres előadások minden korosztály számára vonzók.

Minden egyes koncert egyedülálló művészeti alkotás, a hegedűművész mindig tartogat egy meglepetést az adott ország közönségének, ezzel még közelebb hozva az előadást a nézőkhöz.

Objektum doboz

André Rieu nemcsak a lenyűgöző zenei élményt hozza el minden koncertre, hanem a tökéletes felkészültség érdekében három szakács, egy orvos és egy fitnesztréner is elkíséri őt turnéi során. Rieu híres Johann Strauss Zenekara, amely a világ legnagyobb magánzenekara, minden előadásával felejthetetlen hangulatot teremt.

André Rieu 2025-ben is meglátogat minket, méghozzá újabb show-műsorával lép majd fel november 28-án az MVM Dome-ban. További információ itt.

Elolvasom a cikket