Deutsch Tamás: A tiszások az első adandó alkalommal megtámadták a rezsicsökkentést

MH/ MTI
2024. szeptember 28. szombat. 21:07

A kormánypárti politikus azt írta: a rezsicsökkentésnek köszönhetően ma a magyar családok a legalacsonyabb áram- és gázárakat fizetik az egész Európai Unióban.

„Aférfiúr (Mr. the Man)” pártjának EP-képviselője azonban világosan elmondta, hogy ők nem akarnak rezsicsökkentést – írta. „Ha a Tisza Párt programjának megfelelően eltörölnék a rezsicsökkentést, az brutális áram- és gázáremelést jelentene, évente 2 millió forintot vennének ki minden magyar család zsebéből” – tette hozzá Deutsch Tamás.

Kitért arra, hogy ismerős „ez a rezsicsökkentés elleni durva ellenzéki támadás”. Pontosan ugyanezt csinálta az összes, „aférfiúr” által csak „óellenzéknek” mondott dollárbaloldali magyar EP-képviselő: „kimentek Brüsszelbe és onnan támadták a rezsicsökkentést, a magyar érdekeket, a magyar embereket” – fogalmazott.

„Nincs semmi új hát a nap alatt, a Tisza az új DK, Magyar az új Gyurcsány” – írta Deutsch Tamás, hangsúlyozva: a rezsicsökkentést, ahogy eddig a dollárbaloldallal, úgy most a Tisza Párttal szemben is meg fogják védeni.

Elolvasom a cikket