Megvédi Manfred Weber a lopással gyanúsított Magyar Pétert?

Deutsch Tamás, a Fidesz–KDNP európai parlamenti delegációvezetője szerint Manfred Webernek haladéktalanul nyilatkoznia kell arról, hogy a néppárti képviselők meg fogják-e védeni Magyar Pétert, lehetőséget teremtve neki, hogy a mentelmi joga mögé bújva megússza a felelősségre vonást tettei alól.

Magyar Péter bejelentette, nem mond le a mentelmi jogáról. Így akarja a Tisza Párt elnöke elkerülni a felelősségre vonást. Azért kellene lemondania az európai parlamenti mentelmi jogáról, mert lopással gyanúsítja őt az ügyészség – hangoztatta Deutsch Tamás, a Fidesz–KDNP európai parlamenti delegációvezetője a Fidesz közösségi oldalán megjelent videóban.

Deutsch Tamás kiemelte: „Magyar gyáva bejelentése kapcsán Manfred Weberhez, Magyar Péter frakcióvezetőjéhez fordulunk, hogy haladéktalanul nyilatkozzon arról, a néppárti képviselők teljesen szabálytalanul meg fogják-e védeni Magyar Pétert, és Magyar kívánságainak megfelelően nem függesztik fel a mentelmi jogát, ezzel lehetőséget teremtve neki arra, hogy mentelmi joga mögé bújva megússza a felelősségre vonást a tetteiért.”

Elolvasom a cikket