Harry herceg cuki dolgot osztott meg kislányáról

Az esemény sztárja kétségkívül a hatéves Noah Nicholson volt, aki plüssállatokkal dobálta meg Harryt, és nevetve nézte, ahogy a herceg felszedte azokat. Harry észrevette, hogy Noahnál van egy Raffy nevű zsiráf is – ugyanolyan, ami a gyermeknél akkor is ott volt, amikor 2019-ben először találkoztak – olvasható a Life.hu oldalán.

„Ez ugyanaz? Na ne már! Minden szülőnek van tartaléka, nekem legalább hat. A lányom, Lili is imádja ezeket!” – mondta a fiúnak Harry.

A londoni eseményen szeptember 30-án Harry átadta a négy-hatéves korú, inspiráló gyermeknek járó díjat, és beszédet is mondott. Üdvözölte a kitüntetett „apró legendákat”, akik a súlyos betegségük ellenére is képesek erőt adni a környezetükben élőknek. Harry elismerését fejezte ki azon gyerekek és tinédzserek felé, akik gondozóként, adománygyűjtőként segítenek vagy rokkantsággal járó betegségekkel küzdenek.

Harry megható szavakkal méltatta a beteg gyerekek kitartását

„Köszönöm a bátorságotokat, a kitartásotokat, a kedvességeteket és természetesen a humorotokat” – mondta beszédében a herceg.

Köszönöm, hogy vagytok és felemelitek a körülöttetek élőket. A WellChild Awards olyan esemény, amely mindig inspirál. A beteg fiatalok történetei mindannyiunkat emlékeztetnek az emberi lélek erejére. Sokan el sem tudjuk képzelni, hogyan élnek ők, és mégis, valahogy azok a fiatalok, akikkel találkozom, mindig mosolyognak, és minden szoba, ahová belépnek, melegséggel és pozitív hozzáállással teli.

Harry herceg tizenharmadik alkalommal adott át díjat a gálán, 16 évvel ezelőtt kérték fel jótékonysági védnöknek.

Elolvasom a cikket