Újabb királyi baba érkezik

A 36 éves Beatrice hercegnő és férje, Edoardo Mapelli Mozzi második közös gyereküket várják. Az első, Sienna Elizabeth három évvel ezelőtt született, de a hercegnő férje előző kapcsolatából származó fiát is neveli, a nyolcéves Christopher Woolfot, vagyis a kicsi lesz a harmadik gyerek a családban – olvasható a Life.hu oldalán.

Az örömhírt a Buckingham-palota közleményben tudatta:

Ő királyi felsége, Beatrice hercegnő és Edoardo Mapelli Mozzi úr nagy örömmel jelentik be, hogy kora tavaszra várják második közös gyermeküket – írták. „Őfelségét, a királyt tájékoztattuk, és mindkét család örömmel fogadta a hírt” – tették hozzá. A királyi baba a 11. lesz a trónöröklési sorban, nővére, Sienna és édesanyja, Beatrice mögött.

Beatrice és Edo, akik a királyi család nem dolgozó tagjai, négy éve házasok, 2020-ban kötötték össze az életüket a Windsor Great Parkban található Royal Lodge-ban, a királyi kápolnában. A pár a Szent Jakab-palotában lakik, amíg a Cotswoldsban lévő, 3,5 millió fontos házukat felújítják.

Beatrice hercegnő Sarolta legjobb barátja

A 27 éves korkülönbség ellenére a királyi család két női tagja között meglepően erős kötődés alakult ki. Sarolta hercegnő odavan Beatrice-ért – állítja Judi James testbeszédszakértő. Első pillantásra szokatlannak tűnhet, hogy a kilencéves Sarolta hercegnő és a 36 éves Beatrice hercegnő ilyen szoros kapcsolatot ápol egymással. A testbeszédszakértő szerint kettejük szívmelengető köteléke örömteli és generációkon átívelő.

Elolvasom a cikket