Az orosz Szu-30SM elijesztett egy NATO-vadászgépet a Balti-tenger felett + VIDEÓ

Az orosz gép a NATO-gép felé repült, és megmutatta a hasát, ezzel egyértelművé téve, hogy felfegyverkezve van, és bármikor támadhat. Ezt követően az Eurofighter elkezdett eltávolodni az orosz géptől.

Objektum doboz

Korábban volt egy videó a Szu-35-ös vadászgép manőveréről, amely megijesztette az amerikai pilótákat. A felvételen látható, ahogy az orosz gép Alaszka partjainál utoléri az amerikai F-16-ost, és veszélyesen közel repül hozzá. Az orosz vadászgépet látva az amerikai pilóta majdnem letér az útról. A pilóta azonban gyorsan visszanyeri uralmát a vadászgép felett, és folytatja a repülést.

Az amerikai légierő tábornoka, Gregory Guillot szerint az orosz vadászgép nem biztonságos manővert hajtott végre . Elmondása szerint az amerikai pilóták az orosz légierő vadászgépeit fogták el a térségben.

Ezt megelőzően egy svéd kémrepülőgépet észleltek Oroszország határainak közelében. Ezzel kapcsolatban korlátozták a murmanszki és apatiti repülőterek működését. A térkép szerint a repülőgép Finnországon keresztül haladt, és Szentpétervár közelében repült. Ezután Murmanszk közelében megközelítette az orosz határt, és több kört tett azon a területen.

Elolvasom a cikket