Katalin hercegné szívszorító dolgot tett

A walesi házaspár, Katalin hercegné és férje, Vilmos herceg ugyanis a kastélyban vett részt egy fogadáson, amikor megérkezett a rendezvény fényképésze is. Ő azonban nem egy hétköznapi fotós volt, hanem egy 16 éves lány, Liz Hatton. A gyermeket maga Vilmos herceg hívta el, ugyanis megismerte a történetét a londoni légimentőkön keresztül. A tinédzser ugyanis fiatalkora ellenére egy ritka és agresszív daganattal küzd. A rákos megbetegedése elleni küzdelemben pedig Katalin hercegné a lány példaképe.

A DailyMail számolt be róla, hogy Liz és az egész családja meghívást kapott a kastélyba, hogy személyesen találkozhasson Katalinnal. Az érzelemdús találkozás során Katalin hercegné szorosan átölelte a kislányt, és ezzel jelezte neki, hogy vele van a küzdelmében. Liznek biztos, hogy élete egyik legboldogabb napját hozták össze Vilmosék. Az esetről még maga Katalin hercegné is feltöltött egy bejegyzést a Twitter-oldalára:

„Örülök, hogy találkozhatok ma Lizzel Windsorban. Egy tehetséges, fiatal fotós, akinek kreativitása és ereje mindkettőnket inspirál. Köszönjük, hogy megosztottad velünk a fotóidat és a történetedet.”

Objektum doboz

Elolvasom a cikket