Vilmos herceg számára Katalin hercegné egészsége a legfontosabb

Vilmos herceg azért nem vett részt idén nyáron a párizsi olimpián, mert nem akarta, hogy hazavigye a feleségének, Katalin hercegnének a koronavírus-fertőzést. A háromgyermekes édesanya akkor még kemoterápiás kezelést kapott, ezért nagyon kellett vigyáznia, hogy az immunrendszere ne gyengüljön le jobban – írja az Elle.hu.

A walesi hercegtől egy rendezvényen kérdezték meg, hogy eljutott-e Párizsba: „Miután elolvastam valakinek a covidról szóló interjúját, úgy döntöttem, mivel a feleségem kemoterápián volt, hogy nem akarom megkockáztatni, hogy hazahozzam a betegséget” – vallotta be a brit trónörökös, aki hozzátette, hogy a feleségével figyelemmel követik a sporteseményt.

Katalin hercegné néhány hete jelentette be, hogy befejezte a kemoterápiás kezelését. Az nem derült ki, milyen rákbetegséget diagnosztizáltak a walesi hercegnénél tavasszal, de hosszú időre eltűnt a nyilvánosság elől, nyáron csak két fontos rendezvényen vett részt. Azonban a tervek szerint mostantól többször láthatjuk majd, és már a karácsonyi koncertjét is szervezi.

Elolvasom a cikket