Politikusnak vallott múltjáról Curtis + VIDEÓ

A ZSB Podcast – Most én kérdezek első adásának vendége Széki Attila, ismertebb nevén Curtis volt, akivel az újpesti identitás és a foci mellett szó esett a drogfüggőségről, a család kiemelt szerepéről, az apaságról és Isten-hitről is, illetve szóba került az Európai Unió és a migráció kérdéséről is.

Curtis a beszélgetésben elmondta, hosszú út vezetett az apaságig, de nagyon szereti és élvezi. Mivel korán elvesztette édesapját, mindent megtesz annak érdekében, hogy kisfia életében jelen legyen.

„Szeretek apa lenni. Amennyire mondják, hogy anya csak egy van, szerintem apa is csak egy van. A saját bőrömön tapasztaltam ezt, a mai napig feljön bennem, hogy milyen jó lenne, ha Apunak ezt most elmondhatnám, vagy kikérhetném a tanácsát – mondta a rapper.

Az államtitkár az Európai Unióhoz való viszonyáról is kérdezte a rappert: „Mindig a saját hazámat nézem, és azt tartom fontosnak. A határok például egy tök jó dolog, az, hogy tudsz utazni, nem kellenek okmányok. A migráns invázióba viszont látjuk, hogy sok ország belebukott, ahol engedték, ott mindenhol probléma volt vele. Ezek tények, adatok, ehhez nem kell politikusnak lenni, egyszerű paraszti ésszel sem tudsz mást mondani”.

Objektum doboz

Elolvasom a cikket