Elhunyt Sallai Nóra balesetben megsérült kisfia

Míg a múlt hét folyamán a Pest Vármegyei Rendőr-főkapitányság közúti baleset gondatlan okozásának bűntette miatti eljárásról beszélt, ez mostanra megváltozott, és már halált okozó baleset ügyében folyik a nyomozás, ezért feltételezhető, hogy a kisgyermek az áldozat.

„Megkeresésére válaszolva tájékoztatom, hogy a Dabasi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya – jelenleg – halálos közúti baleset gondatlan okozása miatt, szakértők bevonásával vizsgálja a baleset körülményeit” – nyilatkozta a Pest Vármegyei Rendőr-főkapitányság Kommunikációs Osztálya.

Ez pedig azt jelenti, hogy a balesetben megsérült személyek közül valaki elhunyt. Mivel a BMW-ben ülő két fiatal a korábbi közlés szerint csupán végtagsérüléseket szenvedett, és állapotuk azóta is stabil, a másik autóban történhetett tragédia. Sajtóhírek szerint Sallai Nóra bár válságos állapotban van, továbbra is küzdenek az életéért, még mindig tart a számára elindított irányított véradás. A haláleset ténye ezért sajnos nem vonatkozhat másra, mint a színésznő ötéves kisfiára.

Elolvasom a cikket