Így őrzi meg bomba alakját Palvin Barbi + VIDEÓ

Az egyszerű magyar lány meghódította a kifutók világát, legutoljára a párizsi divathéten mutatta meg magát több kollekcióban is, például Victoria Beckham zöld estélyijében is megjelent.

Objektum doboz

A világhírű modell pontosan tudja: az egyetlen módja, hogy megőrizze az egészségét, ha hallgat a testére, hiszen az a munkaeszköze. Azért, hogy minden alkalommal tökéletes formában, mégis fitten és kiegyensúlyozottan léphessen a kifutóra, neki is szigorú étrendre és rendszeres edzésre van szüksége.

Általánosságban elmondható, hogy a 80/20-as diétát követi, amely azt jelenti, hogy nyolcvan százalékban egészségesen táplálkozik, a fennmaradó húsz százalékban pedig belefér némi bűnözés. A kilengéseket általában a barátokkal való bulizások jelentik, amikor elkortyol néhány italt, de szeret a férjével, Dylan Sprouse-szal is finomakat enni. Ha otthon főznek, egészséges, fehérjében gazdag ételeket készítenek. Palvin Barbi egy dologról nem mond le, az pedig a tej.

„Dédnagymamám azt mondta, hogy mindennap igyam egy pohár tejet, ettől lesz szép a bőröm. Ezt csinálom kislánykorom óta” – nyilatkozta.

Barbara mindig kávéval kezdi a napot. Akár két csészével is megiszik kedvenc feketéjéből. Legtöbbször zabkését vagy granolát reggelizik – ezek rostban gazdagok, kis mennyiségben fehérjét is tartalmaznak, és energiát biztosítanak a reggeli edzésekhez. Ha szükséges, pár csepp mézzel édesíti a reggelijét, amelyhez friss gyümölcsöket és fehérjeport ad. Ebédre sült csirkét eszik párolt brokkolival, karfiollal vagy édesburgonyapürével. Bár a csirkehúst kedveli, halat is szívesen fogyaszt. Vacsorára mindig valami könnyűt eszik, vagy egy adag fagylaltot, ha pedig csalónapja van, szívesen fogyaszt hagyományos magyar ételeket, például gulyást.

Barbara mindent szívesen eszik, csak mértékkel. Mivel az étrendjét maga állítja össze, azt eszik, amitől jól érzi magát, amit szeret. Figyel a teste jelzéseire, megeszi, amit megkíván, de mindig tartja a mértéket, és tudja, hogy egy-egy csábító falatot hogyan kompenzáljon.

A beszámolóiból úgy tűnik, nem nassol sokat: délelőtt egy-egy fehérjeturmixot iszik meg, hiszen az segíti az izmok regenerációját, és biztosítja az energiaszintet ebédig. Desszertként szuper csokis shake-et fogyaszt, amelyhez egy adag eszpresszót is ad.

Objektum doboz

Elolvasom a cikket