Kiderült, Harry herceg valójában miért döntött úgy, hogy kibékül a családjával

Harry herceg nemcsak azért próbál kibékülni a brit királyi családdal, hogy korrigálja a közvéleményben kialakult képét, hanem azért is, hogy megőrizze anyagi jólétét – mondta Andrej Kulikov politológus a NEWS.ru-nak adott beszélgetésében. Szerinte II. Erzsébet unokája a címek elvesztésétől tart.

„Talán nem akarja elveszíteni címeit, kiváltságait és a királyi család anyagi támogatását, és úgy véli, hogy túlzásba vitte a leleplezéseket, a királyi család életének néhány hazai árnyalatát tárta fel könyvében. Nem próbál abszolút mindent visszahozni, de egyelőre azt reméli, hogy valahogy elsimítja a kialakult szakadékot” – magyarázta a szakértő.

Kulikov azt is hozzátette, hogy a királyi család belső viszonyaiban nem minden lehet egyértelmű egy külső szemlélő számára.

Korábban a Daily Beast brit kiadásának újságírói arra a következtetésre jutottak, hogy a rákbeteg III. Károly király „célba ért”, és az udvar már elkezdett készülni a halálára. Az anyag szerzői szerint ez további problémákat okoz Harry hercegnek: az új Vilmos király alatt, akivel nem ápol kapcsolatot, sokkal kevesebb esélye lesz visszatérni a családba a sorozatos botrányok után.

Elolvasom a cikket