Felvételen a brutális gyilkosság + VIDEÓ

Whitesburg azóta is értetlenül áll az események előtt, amelyről már a videófelvételek is előkerültek.

Az előzetes információk alapján Stines és Mullins jó barátságot ápolt és rendszeresen ebédeltek együtt, ez pedig a tragikus napon sem volt másképp. Nem sokkal később a felvételek tanúsága szerint Stines belépett a bíró irodájába, a munkatársainak pedig jelezte, hogy privát beszélgetést szeretne folytatni barátjával.

A következő felvételen pedig már az látható, ahogy Stines fegyvert fog Mullinsra, később pedig nyolc lövést ad le rá.

Object box

A nyomozás jelenleg is folyamatban van, azonban az előkészítő ülésen Stines ártatlannak vallotta magát gyilkosság vádjában, védőügyvédje szerint pedig szintén nem állja meg a helyét a gyilkosság vádja, mivel hirtelen felindulásból dördültek a lövések, felfokozott érzelmi állapotban.

Ezt az információt támasztja alá az is, hogy a gyilkosság előtt a bíró és a saját telefonján is megpróbált a sheriff kapcsolatba lépni lányával. A jelenlegi információk alapján pedig elképzelhető, hogy a lövések azután dördülte, miután Stines megtalálta lánya telefonjában Mullins számát.

A rendőrség a közleményében kiemelte, hogy mindenképp szeretnének a gyilkosság indítékának a végére járni, ehhez pedig minden lehetséges forgatókönyvet megvizsgálnak, ideértve a Mullins és Stines lánya közötti állítólagos viszonyt is.

Elolvasom a cikket