Gordon Ramsay is kipróbálta + VIDEÓ

A gyönyörű hangú énekesnő, Dua Lipa az elmúlt néhány évben pompás karriert futott be, sőt filmszerepeket is kapott. Ezúttal azonban nem egy újabb slágerrel került a figyelem középpontjába. Egy étteremben vette videóra, ahogyan elkészíti legújabb őrült receptjét, a háromhozzávalós, csípős koktélját, és persze mindenki rögtön ki akarta próbálni. Többen el is készítették otthon, a reakciók igen vegyesek voltak.

Gordon Ramsay is megkóstolta

A furcsa ital mellett a sztárséf sem tudott elmenni szó nélkül. Elkészítette az egyedülálló keveréket, amihez az alábbi összetevőkre van szükség:

  • diétás kóla
  • csemegeuborka-lé, plusz néhány darab uborka
  • jalapeñolé, plusz pár darab paprika

Egy alapos keverés után már fogyasztható is. A Dua Lipa által posztolt videóban látható, hogy sokaknak ízlett az ital, de legalábbis nem váltott ki heves ellenállást. Nos, a sztárséf reakciója egészen másról árulkodik.

Objektum doboz

Ez lehet Dua Lipa csodás alakjának titka?

Ahogy arról korábban már olvashattunk, az énekesnő bomba formáját sok mozgással tartja meg. Ez heti három-négy edzést jelent, amelyeken kellő energiát fordít a kardio- és az erősítő edzésekre is, általában a reggeli órákban. Persze nem minden a mozgás, az étrend is rengeteget számít. Dua Lipa nem sanyargatja magát, nem mond le a kedvenc ételeiről. Egy korábban adott interjúban arról mesélt, hogy szeret főzni, és a sok munka és rohanás közepette jó érzés hazatérnie, lelassítania, kikapcsolnia és feltöltenie a testét a kedvenc, de tápláló ételeivel. Nem iktatja ki teljesen a bűnös finomságokat sem, néha becsúszik neki is egy-egy fánk, de arra törekszik, hogy összességében egészséges ételeket, élelmiszereket egyen.

A kulcs, hogy teljes értékű, valóban tápláló ételeket eszik, ügyel a hidratálásra, az adagok méretére és próbálja kerülni az üres kalóriákat, de nem iktatja ki azokat sem teljesen az étrendjéből. Gyakran fogyaszt tojásos és gyümölcsös ételeket reggelire, banánt és kesudióvajat edzés előtt, ebédre csirkehúst sok zöldséggel, mellé gyümölcslével, vacsorára pedig halat, köretként pedig szintén zöldséget tesz a tányérra. A napot végül valami édes finomsággal zárja.

Elolvasom a cikket