Tom Cruise aggódik

Azt mondják, az évszázad legpusztítóbb vihara érkezett meg szerda este Floridába, és úgy tudni, hatásait Európában is éreztetni fogja. Milton hurrikán erejét ötösre becsülték, de hármas kategóriájúra szelídült, mire elérte a partot, ennek ellenére óriási pusztítást végzett, rengeteg embert kellett kitelepíteni az otthonából – írja a Life.hu.

Florida, az Egyesült Államok egyik legnépszerűbb nyaralóhelye egyik napról a másikra pokollá változott, amikor a hurrikán több mint száz otthont döntött le St. Lucie megyében. A Milton hurrikán egy 10 ezer embernek menedéket nyújtó stadion tetejét is letépte, amelyről videó is készült. Tom Cruise-t, aki jelenleg az Egyesült Királyságban a Mission Impossible 8 forgatásán dolgozik, a battersea-i helikopter-repülőtéren zaklatott állapotban kapták lencsevégre, úgy tudni, rettentő ideges volt az otthona miatt – írja a Life.hu.

Tom Cruise-nak a floridai Clearwaterben található a luxus penthouse lakása, a színész azóta él ott, amióta 2016-ban eladta39 millió dollárért a Beverly Hills-i ingatlanát. Tom a szcientológia nemzetközi központjához való közelsége miatt költözött ide, és többször is nyilatkozta, hogy nagyon boldog az otthonában.

Kígyózó sorok az autópályákon, kifosztott szupermarketek, az evakuálásra felszólító folyamatos felhívások: aki csak tudta, elhagyta Floridát. Florida államban számos intézkedést hoztak a lakosság biztonsága érdekében. A kormányzat vészhelyzetet hirdetett, és megnyitották a menedékhelyeket, hogy azok, akik el kell hagyják otthonukat, biztonságos helyre vonulhassanak. Gombos Edina, a Tv2 egykori műsorvezetője a veszélyzónában él, követőinek időről időre beszámol az aktuális helyzetről.

Elolvasom a cikket