Tudományosan bizonyított módszerek a rák megelőzéséhez

Ne halogassa a megelőző szűrővizsgálatokat. Köztudott például, hogy a vastagbélrák a második vezető rákos halálozási ok a feketék körében az Egyesült Államokban. Ennek ellenére sokan közülük nem járnak időben szűrővizsgálatra erre a ráktípusra.

Biztosítson egészséges mennyiségű alvást. Az álmatlanság összefüggésbe hozható a petefészekrák fokozott kockázatával. Az igazság az, hogy a tudósok megállapították, hogy az álmatlanság csak a petefészekrák egyik típusának kialakulásának valószínűségét növeli. Emellett a rák ezen formájának rosszabb általános túlélésével is összefüggésbe hozták.

Ismerje meg a napi aszpirin szedésének kockázatait és előnyeit. Ezek a tabletták gyulladással és vérzéssel hozhatók összefüggésbe, ha minden nap beveszik őket.

Csökkentse a cukorral édesített italok fogyasztását. Egy tudóscsoport nemrégiben pozitív kapcsolatot talált a cukrozott italok fogyasztása és a májrák között. Ennek ellenére Lungao Zhao PhD, a tanulmány vezető szerzője szerint az eredmények megfigyelési jellegűek.

Elolvasom a cikket