Az ukrán külügyminisztérium dühös Jared Leto Oroszországról mondott szavai miatt

Az ukrán külügyminisztérium élesen elítélte Jared Leto amerikai zenészt, amiért Oroszországban akar fellépni. A diplomáciai tárca az X nevű közösségi oldalon sértésnek nevezte az Oroszországról mondott szavait azokkal szemben, akik életüket áldozzák „a szabadság védelméért”, számol be a news.ru.

Jared Leto, aki azt mondta, hogy „érzi az orosz energiát”, és az a vágya, hogy Oroszországban lépjen fel, sértés azokkal szemben, akik életüket áldozzák a szabadság védelméért – áll az üzenetben.

Az ukrán külügyminisztérium hangsúlyozta, hogy nem lehet megbékélés Oroszországgal, amíg az állítólag „Ukrajna puszta létének” problémáját próbálja megoldani.

Korábban a 30 Seconds to Mars amerikai rockzenekar frontembere egy szerbiai koncerten oroszországi rajongókhoz fordult. Jared Leto oroszul mondott köszönetet a rajongóknak, és biztosította őket, hogy akkor jön el Oroszországba és Ukrajnába egy koncerttel, amikor „a problémáknak vége lesz”.

Tavasszal Leto megkapta az Arany Málna antidíjat a Morbius című filmben nyújtott főszerepéért. A győzteseket hagyományosan Hollywood fő filmes díjátadója, az Oscar-díj előtt egy nappal jelentik be. A legrosszabb mellékszereplő Leto partnere a Morbiusban, Adria Archona lett. Szintén „Arany Málnát” kapott Tom Hanks az Elvis című filmben nyújtott mellékszerepéért.

Elolvasom a cikket