Cher 78 évesen is tarol

A Victoria’s Secret évről évre a világ legkeresettebb modelljeinek felvonultatásával és luxusfehérnemű-kollekcióival hívja fel magára a figyelmet – olvasható a Life.hu oldalán.

Az idei show különösen nagy hangsúlyt fektetett a modern nőiesség és az egyéniség kifejezésére, a diverzitás és a különféle testalkatok ünneplésére.

A színpadon extravagáns, drámai ruhaköltemények és csillogó angyalszárnyak mellett új koncepciókat is bemutattak, Cher pedig a kifutó közepén egy emelvényen énekelt, miközben körülötte modellek vonultak a márka jellegzetes kreációiban.

Cher fellépése méltó zárása volt ennek a látványos eseménynek. A 77 éves popsztár időtlen eleganciájával és energiájával egy generációkat összekötő pillanatot teremtett a kifutón. Az 1998-as „Believe” című sláger, amely az első dalok egyike volt, amelyben autotune-t használtak, új korszakot nyitott a popzenében, és mára Cher egyik legikonikusabb számává vált. A dal hatalmas sikere után Cher minden idők egyik legnagyobb popdívájává vált, és karrierje továbbra is töretlen maradt.

Amikor a kifutóra lépett, Cher csillogó ruhája tökéletesen illett az esemény hangulatát tükröző látványvilághoz. Az őt körülvevő táncosok és modellek közösen ünnepelték a show befejezését, a közönség pedig állva tapsolt, miközben a „Believe” refrénje felcsendült. Cher megjelenése a Victoria’s Secret kifutóján több volt, mint egy látványos záróakkord. Cher tökéletes választás volt. A díva nemcsak zenészként, hanem stílusikonként is örök, hiszen hajviseletével, ruháival ő maga is divatot teremtett.

A 78 éves énekesnő egyébként nemrég elárulta, hogy 38 évvel fiatalabb kedvese teszi őt fitté és energikussá. Hát, ha ez a fiatalság titka, akkor Cher nagyon jól csinálja.

Elolvasom a cikket