Tagadja a nemi erőszakot Kylian Mbappé

SM
2024. október 16. szerda. 19:25

„Álhírek!!!” – írta Kylian Mbappé a honlapján, cáfolva azt, hogy a svéd média szerint múlt héten bulizás után megerőszakolt egy nőt a stockholmi Bank Hotelben. A világbajnok jogi csapata tagadta a vádakat, és megerősítette, hogy a rágalmazás miatt jogi lépéseket fognak tenni.

Miközben a francia labdarúgó-válogatott múlt pénteken Izrael ellen győzött 4–1-re a Nemzetek Ligája mérkőzésen Budapesten, a „sérült” Kylian Mbappé barátaival Stockholmban szórakozott.

A svéd Aftonbladet bulvárlap beszámolója szerint Mbappé és társai egy étteremben vacsoráztak, mielőtt a szórakozóhelyre mentek. A feltételezett áldozat szerint a bulizás után megerőszakolták a Bank Hotelben, ezért a nő felkereste a nemi erőszak áldozatainak kórházi osztályát a városban.

A feljelentést október 12-én, szombaton nyújtották be, miután a futballista magánrepülőgépen már elhagyta az országot.

Kedden a svéd ügyészség megerősítette a nemi erőszakkal kapcsolatos nyomozás megindítását, de nem fedték fel a gyanúsított kilétét. Több sajtóorgánum azonban névtelen forrásokra hivatkozva azt állította, hogy Mbappé volt a nyomozás fő célpontja. A rendőrség a feljelentés után átkutatta a Bank Hotelt, ahol az állítólagos nemi erőszak történt.

A 25 éves világbajnok futballista cáfolja a vádakat, és a médiát rágalmazással vádolja egy zavaros ügyben, amelyről egyelőre a svéd rendőrség nem adott ki hivatalos információkat.

Mbappé szerint a rágalmazási ügyhöz köze lehet volt klubjának, a Paris Saint-Germainnek, mivel kedden megkezdődött az per, amelyben a labdarúgó 55 millió eurót követelt ki nem fizetett bére miatt a párizsi klubtól. Szerinte ezért próbálják bemocskolni a nevét.

A PSG határozottan visszautasította a gyanúsítást!

Elolvasom a cikket