Eladták Diana hercegné kedvenc ingatlanát

Az ötemeletes, tágas ház nem is lehetne ennél kívánatosabb, el is kelt, nem is akármekkora összegért. Az ingatlant 10,95 millió fontért, vagyis több mint ötmilliárd forintért adták el. A kifogástalan otthon hangulatos, tipikusan brit ihletésű belső terekkel és tágas külső terekkel büszkélkedhet, beleértve a tetőteraszt és két szabadtéri teraszt.

A Mayfairben található ingatlant Diana hercegné apja vette, miután felesége, Raine agyvérzést kapott. Diana édesapja, John „Johnnie” Spencer 1990-ben vásárolta meg a Farm Street 24-et a feleségének, különleges ajándékként, hogy támogassa őt az agyvérzése után.

A ház első emeleti könyvtára volt Johnnie kedvenc szobája, míg Raine a földszinti ebédlőben szerette fogadni a vendégeket, amelyet ugyanolyan élénkpiros színben díszítettek, mint az Althorp House, a Spencer család kastélyának ebédlőjét. Miután John Spencer 1992-ben meghalt, Raine vette át a Farm Street 24 teljes tulajdonjogát.

Diana hercegné a válást követően gyakran látogatta Raine-t, és sokszor órákon át egyedül ült néhai apja első emeleti könyvtárában. Raine akkor is az ingatlanban töltötte az idejét, amikor értesült mostohalánya párizsi autóbalesetéről.

Elolvasom a cikket