Elképesztő, hogyan készül a müzliszelet + VIDEÓ

Reggeli, tízórai, uzsonna vagy desszert, a müzliszelet évtizedek óta az egyik legnépszerűbb nassolnivaló. Gyerekek és felnőttek is egyaránt szeretik a változatos ízekben kapható finomságot. A Cerbona székesfehérvári üzemében több gyártósoron készülnek a müzliszeletek – írja a mindmegette.hu.

A Cerbona ma már nemcsak különféle ízű termékeket állít elő, hanem figyelnek a különféle étrendet és életmódot követő vásárlók igényeire is, így készítenek mentes, vegán és fehérjében gazdag szeleteket is, illetve ettől az évtől kezdve bevezettek a piacra egy vadonatúj termékcsaládot, a Müzli MAX-ra keresztelt desszertjellegű müzliszeletet. Ez a nassolnivaló több rétegből áll össze, ehhez pedig szükség volt egy speciális gyártósorra, ami ebben az évben állt munkába.

Hosszú fejlesztési munka eredményeként született meg a Cerbona Müzli MAX termékcsaládja. A négy új müzliszelet csokoládés-karamellás, mogyorós-karamellás, epres-csokoládés és málnás-citromos ízekben kapható, de nemcsak ízükben, hanem állagukban és küllemükben is mások, mint az eddig megismert termékek.

A gabonákból készült müzlitest aljára csoki, tetejére gyümölcsös vagy karamellás réteg kerül. Erre szórnak még mogyoródarabokat vagy liofilizált gyümölcsdarabokat, végül az egészre díszítésként még több csokoládé kerül.

Objektum doboz

Elolvasom a cikket