Közzétették Liam Payne boncolásának eredményeit

A One Direction együttes egykori frontemberének, Liam Payne-nek a halálát többszörös sérülések okozták, amelyek belső és külső vérzést okoztak – derül ki a holttest boncolását végző szakértők következtetéséből, írja a Daily Mail.

A boncolást október 17-én végezték a Buenos Aires-i városi hullaházban. Alberto Cresenti, a SAME sürgősségi orvosi szolgálat igazgatója pontosította, hogy az énekes számos sérülése között, amelyeket az esés során szerzett, koponyatörést jegyeztek fel.

Korábban a One Direction együttes a közösségi médiában fejezte ki gyászát az elhunyt kolléga miatt. Ez a poszt volt az első négy év után a zenei kollektíva közösségi oldalain. A zenészek bevallották, hogy teljesen lesújtotta őket Payne halála, akit testvérüknek neveztek.

A One Direction egykori tagját holtan találták a Buenos Aires-i szálloda ablakai alatt. A tragédia helyszínére érkező orvosok megállapították a művész halálát.

A People magazin azt állította, hogy Payne nem sokkal a halála előtt „rendkívül depressziós” állapotban volt, mert problémái voltak volt menyasszonyával, Maya Henryvel.

Elolvasom a cikket