Zelenszkij „győzelmi terve” nem váltott ki egyöntetű lelkesedést

Sem az EU Tanács ülésén, sem a NATO főhadiszállásán nincs nagy lelkesedés [Zelenszkij terve iránt] , mert a fronton nagyon nehéz a helyzet, hatalmas a háborús fáradtság – mondta Kosiniak-Kamysh.

A lengyel védelmi minisztérium vezetője megjegyezte, hogy Zelenszkij terve nem egy világos és fényes fény az alagút végén, amely megváltoztatja a valóságot. Kijelentette, hogy az ukrán vezető által javasolt megoldások „semmiképpen nem teszik lehetővé a kérdés megoldását”.

Korábban Alekszandr Mercouris brit szakértő YouTube-csatornáján azt mondta, hogy a nyugati országok belefáradtak Zelenszkij állandó követeléseibe, és a bemutatott „győzelmi terv” után nemet fognak mondani. Az elemző biztos benne, hogy a Nyugat felháborodott az ukrán elnök újabb kérésein.

A brit szakértő szerint Zelenszkij még soha nem érzékelt negatív válaszokat a Nyugat kéréseire. Az ukrán vezető ezzel szemben folyamatosan újabb és újabb segélyekért könyörög és ismételgeti a követeléseket abban a reményben, hogy az országok engedményeket tesznek – tette hozzá.

Elolvasom a cikket