Futsal: A címvédő könnyedén verte az újoncot

Szinte a kezdést követően azonnal magához ragadta a kezdeményezést a szombathelyi alakulat. Jól zárták le a területeket, magabiztosan szereltek és gyors támadásokat építettek. Néhány veszélyes akciót követően a negyedik percben már ünnepelhettek a nézők. Diogo találata megadta a találkozó alaphangját és futószalagon érkeztek az újabb helyzetek. Nemcsak látványosan, hanem eredményesen is játszották a futsalt Haladás játékosai.

A Rubeola FC nem talált fogást ellenfelén és szinte a térfelüket sem hagyták el az első félidő első felében. Ezzel szemben nagy hőfokon égett a szombathelyiek támadósora, valamennyi akciójuk gólveszélyesnek bizonyult. A szemre is tetszetős építkezések közül több gólt is eredményezett. A szépségtapaszra a vendégek részéről az első félidő utolsó percéig kellett várni, de ez is csak a tisztes helytálláshoz volt elegendő.

A második félidő némileg változatos volt, hiszen a szombathelyiek tudatosan átengedték a területet, ugyanakkor az akciók építését nem adták fel teljesen. Ekkor már az iram sem volt olyan nagy mint az első félidő során. Gólokat viszont így is ünnepelhettek a szombathelyi szurkolók. Rutai találata mellett Körmendy duplája helyezte keretbe az összecsapást, a tehetséges fiatal játékos állította be a 8–1-es végeredményt. Ezzel a sikerrel tovább menetel a tabella élén álló Haladás.

Haladás VSE – Rubeola FC 8–1 (5–1)

Haladás: Homlok – Diogo, Arnon, Vatamaniuc-Bartha, Dróth.

Csere: Gyimesi – Kovács, Knizs, Hajmási, Sipos, Körmendy, Hadházi, Vas, Rutai.

Gólszerző: Diogo, Hajmási, Dróth 2, Vatamaniuc-Bartha, Körmendy 2, Rutai illetve Sulyok

Elolvasom a cikket