Britney Spears házasságot kötött önmagával

„A nap, amikor házasságot kötöttem magammal …. Lehet, hogy megalázónak vagy hülyeségnek tűnik, de szerintem ez a legzseniálisabb dolog, amit valaha tettem” – írta Spears az Instagramon.

Az énekesnő egy videót is posztolt magáról fehér ruhában, fátyollal.

Májusban a TMZ az énekesnőhöz közeli forrásokra hivatkozva arról számolt be, hogy Spears mentális egészsége megromlott, miután édesapja, Jamie Spears megszűnt a gyámja lenni, fennáll a veszélye, hogy kárt tesz magában vagy másokban.

Spears apja irányította lánya életének legtöbb aspektusát 2008 óta, amikor egy bíróság az énekesnő pszichológiai problémái és saját gyermekei felügyeleti jogának elvesztése közepette a lány felügyeleti jogát ítélte meg neki. Különösen, hogy Jamie Spearsnek teljes ellenőrzése volt a lánya által megkeresett összes pénz felett, és minden pénzügyi döntése felett. Emellett Britney fellépéseivel, felvételeivel, turnéival, showműsoraival, sőt, még a személyes találkozásokkal kapcsolatos minden döntést is az apja hozta meg. Teljes kontrollt gyakorolt a lány magánélete felett. Az énekesnő kénytelen volt fizetni apja költségeit is, beleértve az ügyvédeket, akik követelték a felügyeleti jog fenntartását.

2021 júniusában az énekesnő megtörte az évekig tartó hallgatását, amikor a bíróságon azzal érvelt, hogy apja visszaélt a felügyeleti jogával. A bíróság részben az ő javára döntött, és engedélyezte, hogy saját ügyvédet fogadjon. Spearst korábban apja ügyvédje képviselte, mivel a bíróság még 2008-ban úgy döntött, hogy az énekesnő nem elég kiegyensúlyozott ahhoz, hogy saját ügyvédet fogadjon. 2021 novemberének közepén egy Los Angeles-i bíróság hivatalosan is megszüntette Britney Spears felügyeleti jogát.

2023 októberében jelent meg a „The Woman in Me” című memoárja, amelyben a művésznő többek között elismerte, hogy volt szerelme, az énekes Justin Timberlake nyomására döntött a terhessége megszakítása mellett, aki nem akart apa lenni. A Variety 2024 augusztusában számolt be a könyv közelgő filmadaptációjáról, amelyet Jon M. Chu rendez majd.

Elolvasom a cikket