Ha beiktatja ezt az egy terméket étrendjébe, megelőzheti a csontritkulást

Világszerte több mint 200 millió ember küzd csontritkulással, amely jelentősen gyengíti a csontokat. A Nemzetközi Osteoporosis-alapítvány legfrissebb adatai szerint világszerte minden harmadik ötven év feletti nő és minden ötödik férfi valamikor csontritkulásos törést szenved el.

Lassan, több év alatt alakul ki, és gyakran csak akkor diagnosztizálják, amikor egy esés vagy hirtelen ütés következtében egy csont eltörik.

Egy szakorvos egy nemrégiben készült videóban megemlítette bizonyos ételek beiktatásának fontosságát az étrendbe a „csontsűrűség építése” érdekében. Igen, a szakértő azt tanácsolja, hogy az aszalt szilvát is vegyük be az étrendünkbe.

„Az aszalt szilva az első számú élelmiszer az egészsége érdekében A probiotikumok és a bélrendszer egészsége kulcsfontosságú, de az egyetlen élelmiszer, amely kiemelkedik e téren, az az aszalt aszalt szilva” – mondta az orvos. Sőt, az aszalt szilva bizonyítottan nemcsak megállítja a csontritkulást, hanem vissza is fordítja azt, sőt, növeli a csontok ásványi sűrűségét.

Elolvasom a cikket