Harry és Meghan külön életet élnek?

Nemrég a sussexi házaspár elárulta, hogy vásároltak egy villát Portugáliában, ami kényelmesen közel van Harry unokatestvéréhez, Eugénia hercegnőhöz, ami rögtön elindította a pletykákat egy esetleges visszatérésről Európába – írja a life.hu.

Harry legutóbbi New Yorkban, Londonban és Dél-Afrikában tett megjelenései – Meghan nélkül – jó néhány kérdést felvetnek a pár jövőbeli közéleti életével kapcsolatban. Úgy tűnik, a királyi családnak és a közvéleménynek elege van a pár nyilvános piszkálódásaiból.

Meghan, akitől azt várták, hogy valami maradandót alkot Hollywoodban, eddig nem igazán keltette fel azt az érdeklődést. Harry esetében könyve bestseller lett, de a meghökkentő kijelentések árát meg kellett fizetnie. A királyi család nem igazán foglalkozott velük, más prioritásokra összpontosított. III. Károly király és Kamilla királyné jelenleg egy nagyszabású ausztráliai és szamoai körúton vannak, és egyáltalán nem foglalkoznak Harry emlékkönyvének újrakiadásával, még akkor sem, ha az egybeesik fontos megjelenéseikkel.

Néhányan arra gyanakodnak, hogy Harry és Meghan talán szeretnék visszaépíteni magukat a királyi körökbe, kezdve a legközelebbi ismerőseikkel. Az újonnan vásárolt villájuk Portugáliában Eugénia hercegnő és férje, Jack Brooksbank közelében, több lehet mint egy nyaraló – talán lépcsőfok a királyi kapcsolatok újjáépítéséhez.

Elolvasom a cikket