Ebben hasonlít Meghan Markle és III. Károly király

Bár a 75 éves királyról köztudott, hogy nem eszik ebédet, mostanra a hírek szerint ezen változtatott, mivel orvosai és felesége, Kamilla királyné arra buzdították, hogy fogyasszon valamit, különösen a jelenlegi rákkezelése miatt. Sokan azt gondolnák, hogy a király most szendvicseket eszik ebédre, de nem ez a helyzet. Olyan szuperélelmiszert fogyaszt, ami Meghan Markle kedvence is.

Egy fél avokádót eszik ebédre, amelyet leginkább a milleniálok étrendjével szoktak társítani. Miközben Meghan Markle ismert arról, hogy kedveli az avokádót, úgy tűnik, Károly másik menye, Katalin hercegné is nagy rajongója ennek a gyümölcsnek, különösen akkor fogyasztotta, amikor várandós volt. 2017-ben egy királyi látogatás során Vilmos herceg avokádót kapott ajándékba, hogy adja át várandós feleségének.

Károly egészségtudatosan étkezik, és ragaszkodik a bio élelmiszerekhez. A tojás különösen kedvenc étele. Három évvel ezelőtt a BBC-nek elárulta, hogy a hét két napján tartózkodik a hús és a hal fogyasztásától, és az egyik napon a tejtermékeket is kerüli. Az avokádó egy úgynevezett szuperélelmiszer, amely kalóriadús és egészséges módja a szervezet számára szükséges „jó zsírok” bevitelének.

Elolvasom a cikket