Eltűnik a Packeta

Idén komoly változások indultak el a hazai logisztikai szektorban, amelyek egy új időszak kezdetét vetítik előre a Packeta csomagküldő szolgáltató számára is. A háttérben zajló integrációs folyamatok jelentős hatással lesznek a piaci szereplők jövőbeli működésére, bár ezek eredményei csak később válnak láthatóvá – írja a mindmegette.hu.

A FoxPost és a Packeta egyesülését követően a cégvezetés úgy döntött, hogy a magyarországi piacon a FoxPost név alatt folytatják tevékenységüket, miközben megtartják a Packeta márka egyes elemeit is. A Packeta csomagautomatáinak arculata fokozatosan igazodik majd a FoxPost megjelenéséhez, azonban az operációban az idei év során nem várhatóak nagyobb változások. Az összeolvadás első lépései már megtörténtek, és a cég minden eddigi munkavállalóra számít, egyetlen vezetői pozíció kivételével.

Az egyesülés eredményeként az év végére mintegy 3100 csomagautomata, 1700 átvételi pont és házhoz szállítási szolgáltatás működik majd a FoxPost rendszerében, amely idén várhatóan összesen 22 millió csomag kezelését végzi. A FoxPost ezzel a legnagyobb csomagátvételi hálózattá vált az országban.

Elolvasom a cikket