Ezzel a milliárdossal jött össze Katalin hercegné

Pillanatok alatt bejárta a világsajtót a hír, amikor Vilmos herceg és Katalin összejöttek a St Andrew’s Egyetemen. Az azonban sokkolta a világot, amikor 2007-ben átmenetileg szakítottak, a fiatal lány pedig beleszeretett egy másik férfiba.

2007-es szakításuk idején Katalin hercegné nem vesztegette az idejét, és összejött Henry Ropnerrel. A férfi magas, jóképű és igen jómódú, családjának egy több mint 30 millió fontot érő cége van. Azóta egyébként Ropner is megnősült.

Úgy tudni, Katalin és Vilmos hat év együttjárás után azért szakítottak, mert kettőjük közül csak Katalin állt készen az elköteleződésre, Vilmos még szívesen élte volna a fiatal felnőtt férfiak bulizós életét. Azt azonban nagyon gyorsan belátta, hogy bármennyire is ragadnak rá a nők, és tulajdonképpen bárkit megkaphat, a szép és okos Katalin pótolhatatlan számára. Még 2007-ben újra összejött Katalinnal és 2011-ben végül össze is házasodtak.

2010-ben Vilmos herceg így nyilatkozott rövid különlétükről: „Mindketten nagyon fiatalok voltunk és nagyon különböztünk egymástól.”

Katalin pedig így emlékezett vissza a szakításra: „Azt hiszem, akkoriban nem voltam túl boldog tőle, de valójában ettől lettem erősebb.”

Elolvasom a cikket