Krausz Gábor visszatért

Krausz Gábor, Wolf András és Vomberg Frigyes alkotja azt a háromfős zsűrit, ami a Séfek séfe indulása óta változatlan, és akikért rajonganak a nézők. A stílusuk néha nyers, de ez is kell ahhoz, hogy kihozzák a versenyzőkből a maximumot. A műsor adásait naponta több százezren követik figyelemmel, és tavaly nagy volt a harc a TV2 és az RTL között, ugyanis akkor a Séfek séfe a veteránnak számító Konyhafőnökkel került szembe.

A Konyhafőnököt meglepően könnyen utasította maga mögé a Séfek séfe, és idén Krausz Gáborék újabb skalpot gyűjthetnek. Most ugyanis az RTL másik sikerprodukciójával, a Nyerő Párossal kerültek szembe. A celebes műsor minden évben remek nézettség mellett fut a képernyőn, ám idén lehet, hogy megtörik a lendület.

A premier számait minden nap megjavította a Séfek séfe. A hatodik évad első részét 484 ezren nézték, míg a pénteki, azaz az ötödik adást már 605 ezren, és kétszer is nagyon megközelítették a Nyerő Párost. A gasztroműsor korábbi évadára az volt jellemző, hogy hétről hétre egyre többen kapcsolódnak be a versenybe, így ha ez a trend megismétlődik, akkor rekordmagas nézettséget hozhat a Séfek séfe.

Elolvasom a cikket