Meghan Markle a királyi családot fenyegeti

Meghan Markle és a királyi család viszonya már évek óta megromlott. Harry herceg és felesége nem véletlenül szorultak perifériára a királyi családnál. Meghan Markle az egyik leggyűlöltebb személy lett az elmúlt években. Külföldi turnéja sokszor csak hab volt a tortán, viselkedésével csak még jobban magára haragította Vilmos herceget és családját.

Harry herceg a Spare, azaz Tartalék című könyvével vívta ki a közvélemény ellenszenvét, amelyben többek között az angol királyi család titkairól is beszámolt, keményen szidta bátyját, és nyilvánosságra hozta azokat a sérelmeit, amiket a mai napig nem tudott elfeledni, és Kamilla királynét is kigúnyolta.

Egyes források szerint Meghan Markle is könyvet készül kiadni, ami bosszú is lehet részéről a királyi család ellen. Van egy naplója, amibe mindent feljegyez. Nemcsak a családjáról, hanem a királyi családról is vannak a naplóban mocskos, sötét titkok, amelyek csak idő kérdése, hogy mikor kerülnek nyilvánosságra, ez pedig hatalmas fenyegetést jelent a királyiakra. Harry herceg felesége elég időt töltött a királyi családban ahhoz, hogy olyan, részben évtizedes titkokat tudjon meg, amelyek az uralkodónak és a családjának kínos és fájdalmas lehet, Meghan számára viszont egy vagyont hozhatnak.

Jennie Bond királyi szakértő és tudósító szerint Meghan Markle nem fogja felhasználni a királyi család ellen a titkokat, azonban Harry herceg felesége időzített bomba lehet számukra. A naplója egyértelműen egy olyan eszköz lehet a kezében, amelyet később felhasználhat, ha szükségét érzi.

Elolvasom a cikket