Vinicius: Újra BL-győztesek akarunk lenni!

„A legfontosabb, hogy hittünk magunkban – kezdte az érékelést a mérkőzés legjobbjának választott Vinícius Júnioraz UEFA honlapjának.

Ez az otthonunk, tele a szurkolóinkkal, és ilyen körülmények között bármi megtörténhet! Elég nagy volt a csend, amikor kettő nullás hátrányban az öltözőbe mentünk a szünetben, de odafigyeltünk a mesterre, és egyvalamiben megegyeztünk: ha meg tudjuk szerezni az első gólunkat, akkor visszajövünk a meccsbe, és megnyerjük! Szeretnék köszönetet mondani a szurkolóinknak, amiért kitartottak mellettünk, mert tudjuk, hogy javulnunk kell. A célunk az, hogy minden héten a mérkőzés elejétől kezdve úgy játsszunk, mint most a második félidőben.”

A triplázó támadó Carlo Ancelotti hatásáról is beszélt: „A mester mindig megtalálja a módját, hogy egyszerűbbé tegye számunkra a mérkőzéseket. Felállást váltottunk, de az iramot is növeltük a második félidőre. Ez a mi sorozatunk, és arra mérget lehet venni, hogy újra meg akarjuk nyerni. Ancelotti mindig azt mondja, hogy még több van bennem – 24 éves vagyok, és örökké Madridban akarok maradni. Mindent vissza akarok adni a klubnak, amit kaptam.”

Elolvasom a cikket