Hétfőn lesz Matthew Perry halálának első évfordulója

Majdnem pontosan egy évvel azután, hogy 2023. október 28-án, mindössze 54 évesen holtan találták a pezsgőfürdőjében, az arizonai Scottsdale-ben élő Anita Verma-Lallian filmproducer és ingatlanfejlesztő megvásárolta a Jóbarátok egykori sztárjának 3500 négyzetméteres villáját.

A Los Angeles Times szerint Verma-Lallian az ingatlant „nyaralóként” szeretné használni. Egyébként 8,55 millió dollárt fizetett érte.

Perry 2020-ban vásárolta meg a négy hálószobás házat hatmillió dollárért. Az amerikai színész legutóbbi otthona megvásárlása előtt eladott egy malibui villát és egy penthouse-t Century Cityben, szintén Kaliforniában.

Halála előtt Perry gyakran osztott meg fotókat Pacific Palisades-i otthonáról, medencéjéről és kertjéről, és elárulta, hogy nagy Batman-rajongó volt. Otthonában a köpenyes képregényhősről készült műalkotások voltak kiállítva. Utolsó Instagram-posztja a pezsgőfürdőjében mutatta, ahol később meghalt.

A Blue Sail Drive-on lévő ingatlan 1965-ben épült, szerény, ranch stílusú házként. Azóta alaposan átalakították, Perry pedig a személyes bélyegét nyomta rá a terjedelmes épületre.

Elolvasom a cikket