P. Diddy rajongott Vilmos és Harry hercegért

Sean ‘Diddy’ Combs egykori sajtósa, Rob Shuter, a Piers Morgan Uncensored című műsorban nemrégiben elárulta, hogy a híres rapper és zenemágnás éveken át különleges érdeklődést mutatott a brit királyi család két legismertebb tagja, Vilmos herceg és Harry herceg iránt – olvasható a Life.hu oldalán.

Shuter, aki évekkel ezelőtt dolgozott a sztárnak, elmondta, hogy Diddy többször is, legalább tíz alkalommal, próbálta meghívni a hercegeket bulijaira, de sikertelenül, és folyamatosan érdeklődött is irántuk. „Mindig üzenetet írt vagy felhívott, hogy megtudja, mi történik a hercegekkel” – mondta Shuter, hozzátéve, hogy Diddy rendszeresen kérte tőle, intézze el, hogy Harry és Vilmos elmenjenek a partijára. „Diddy megszállottja volt a királyi családnak, különösen Vilmosnak és Harrynek” – szögezte le.

„Csak úgy tett, mintha gengszer lenne”

Shuter arról is beszélt, hogy Diddy viselkedése gyakran ellentmondásos volt. Bár kifelé kemény rappernek mutatta magát, a valóságban gyakran hamarabb távozott a saját bulijairól, mint a vendégek. „Úgy tett, mintha gengszter lenne, de valójában ő volt az első, aki lefeküdt a bulik után” – mesélte Shuter, és hozzátette, hogy a zenemágnás reggelente már kora hajnalban telefonált neki, hogy megkérdezze, a rendezvényeiről vajon melyik részleteket lehetne kiszivárogtatni a médiába.

A rapper bántalmazási ügyét exe, Cassie Ventura robbantotta ki. Azóta többen is feljelentették P. Diddyt, Adria Sheri English táncosnő a mocskos buliiról számolt be, és nemrég egy nő azzal állt elő, hogy a zenész bedrogozta, megerőszakolta és teherbe ejtette. A zenész tagadja a vádakat, édesanyja pedig kijelentette, hogy fia nem az a szörnyeteg, akinek most beállítják.

Elolvasom a cikket