Leleplezték Kamilla királyné sötét titkát

Habár Kamilla és Katalin hercegné az utóbbi években közelebb kerültek egymáshoz, a hírek szerint Károly felesége nem volt különösebben elragadtatva Vilmos herceg választottjától a kapcsolatuk kezdetén.

Kamilla és Katalin ma már jól kijönnek, de korábban nem voltak mindig ilyen közeli kapcsolatban. Egyes beszámolók szerint Kamilla nem támogatta Vilmos és Katalin kapcsolatát, amikor a pár megismerkedett a skóciai St. Andrew’s Egyetemen. Egy interjúban Christopher Anderson királyi szakértő azt mondta, hogy Kamilla eleinte „sznob módon” viszonyult Katalinhoz, mert úgy vélte, hogy ő „nem az ő rangjukhoz való”.

A Vilmoshoz fűződő kapcsolatáról is nyilatkozva Anderson hozzátette, hogy Vilmos csak „elviseli” mostohaanyját. Harry herceg a memoárjában szintén megemlítette, hogy testvérével „könyörögtek” apjuknak, hogy ne vegye feleségül Kamillát, sőt azzal is vádolták, hogy információkat szivárogtatott ki róluk a sajtónak.

Annak ellenére, hogy Kamilla kezdetben nem kedvelte Katalint, később több közös pontot találtak, amely közelebb hozta őket. Mindketten szeretik a művészetet és az irodalmat, de egy különleges hobbin is osztoznak. Kamilla egy dokumentumfilmben elmondta, mennyire szereti a tengert és a hideg vizet, Katalin pedig egy podcast-interjúban árulta el, hogy ő is kedveli a hideg vízben való úszást.

2024 márciusában Katalin hercegné bejelentette, hogy daganatos betegséget találtak nála, és kemoterápián kellett átesnie. Nemrégiben azonban jó hírt közölt, már befejezte a kezelést. Nyilatkozatában köszönetet mondott a támogatásért és biztató szavakat intézett sorstársaihoz is. A nehéz időszak állítólag közelebb hozta őt Kamillához, főleg, hogy Károlyt szintén rákbetegséggel diagnosztizálták – írja a Mirror.

Elolvasom a cikket