Csak egy teáskanál ebből és ízletesebb lesz a rántotta

Az évek során a rántottakészítési technikát folyamatosan fejlesztették. A híres amerikai séf és író, Alton Brown azonban azt javasolja, hogy adjunk az ételhez egy titkos összetevőt, hogy még krémesebb legyen – írja a Chowhound, számol be a Sports.kz.

Szerinte ehhez mindössze egy teáskanál majonézre van szükség. Ennek a tippnek köszönhetően a reggeli még finomabb lesz. Brown könyve, amelyből ez a rántottarecept származik, azt írja, hogy a rántotta és a majonéz tulajdonképpen emulgeált termékek, így ez a szószállag még jobban illik az ételhez.

„Nyugodt lehet, ugyanis a majonéz használata semmilyen módon nem befolyásolja a rántotta ízét. A felhasznált majonéz mennyisége nagyon kicsi, és mivel a majonéz tojásból készül, ezért könnyen keveredik a rántotta ízével” – tette hozzá a Chowhound.

Ehhez keverjünk össze egy teáskanál majonézt egy teáskanál vízzel, és sütés előtt adjuk a tojáshoz. Így krémesebb lesz a rántotta. Ha elkezd majonézt adni a rántottához, többé nem fogja tudni anélkül elkészíteni.

Elolvasom a cikket