Finom és praktikus étel, hiszen a hozzávalók felvágása után szinte magától készül a fazékban, ráadásul mindenféle zöldségmaradékot felhasználhatunk az elkészítéséhez. Ha pedig szeretnénk még ízletesebbé tenni, nincs más dolgunk, mint hozzáadni egy titkos összetevőt – olvasható a Life.hu oldalán.
Ha szeretnénk, hogy a levesünkről legendákat zengjenek, akkor nincs más dolgunk, mint hozzáadni egyetlen titkos összetevőt, amitől a szakértők szerint gazdagabb és testesebb lesz az ételünk íze.
Phil Bianchi étel- és ízszakértő elárulta, hogyan érhetjük el a tökéletes ízt – nem sóval vagy borssal, bár azok természetesen elengedhetetlenek. „A leves egy sokoldalú étel, amelyet az egész család élvezhet, és van egy titkos összetevő, amely bármilyen leves ízét fokozza – a balzsamecet. A balzsamecet nemcsak a leves ízét fokozhatja, hanem segít kiegyensúlyozni a zöldségek édességét is” – árulta el a szakértő.
Nincs más dolgunk tehát, mint löttyinteni egy kis balzsamecetet a levesekbe, és élvezni az ízek harmóniáját.