Meglepő újdonság, de egészséges is?

Noev szerint a mesterséges kaviár algákból készül, amelyek jódban és brómban gazdagok. Néha halolajat, omega-3-savakat, D- és A-vitamint adnak hozzá ehhez a termékhez. A mesterséges kaviár összetételében gyakran van guargumi, kis mennyiségben normalizálja a bélműködést, és segít csökkenteni a rossz koleszterinszintet a vérben – jegyezte meg az orvos – írja a Sports.kz.

A mesterséges kaviár azonban nem nevezhető teljesen hasznos terméknek – mondta az orvos. Elmagyarázta, hogy az ilyen kaviár kevés fehérjét tartalmaz (100 gramm termékenként egy gramm, míg a természetes kaviár 32 gramm) és nem elég egészséges zsírokat (2,5 gramm szemben a természetes kaviár 15 grammjával). Ezenkívül a mesterséges kaviár magas szénhidráttartalmú.

Elolvasom a cikket

hirlistazo.hu
Adatvédelmi áttekintés

Ez a weboldal sütiket használ, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. A cookie-k információit tárolja a böngészőjében, és olyan funkciókat lát el, mint a felismerés, amikor visszatér a weboldalunkra, és segítjük a csapatunkat abban, hogy megértsék, hogy a weboldal mely részei érdekesek és hasznosak.