Ez a csodaleves minden betegség ellen véd

„Erősíti az erek falát, helyreállítja a gyomor-bélrendszer nyálkahártyáját, enyhíti az ízületi fájdalmakat, pótolja a fehérje- és mikrotápanyag-hiányt. És egyáltalán nem kerül semmibe. A neve pedig csontleves – mondta az orvos.

Iscsenko az egészséges csontleves receptjét is megosztja. Az orvos azt javasolja, hogy többféle csontból készítse el, nagy mennyiségű hússal (csirke, marha vagy akár hal) együtt.

Tegye a csontokat egy nagy fazékba, adjon hozzá vizet, sózzon, hogy fokozza az ízét, és lassú tűzön főzze két, három órán át. Addig is készítse elő a zöldségeket és a fűszernövényeket a húsleveshez: finom lesz, ha sárgarépát, hagymát, zellert és petrezselymet is ad hozzá.

A zöldségeket kockákra vágjuk, és húsz perccel a főzés vége előtt az edénybe dobjuk. A kész levest leszűrjük, csak a folyadék marad meg. Önálló ételként is fogyasztható, vagy különféle levesek, szószok alapjaként használható.

„Ez az étel tökéletes az egészséges táplálkozáshoz és a csontok jó állapotának megőrzéséhez. A csontlevesalapú ételek kalciumban és más ásványi anyagokban gazdagok, amelyek elengedhetetlenek az erős, egészséges csontokhoz. Emellett a húsleves kiváló hatással van az emésztésre és az immunrendszerre, erősíti a bőrt, a körmöket és a hajat” – összegzi a doktornő.

Elolvasom a cikket