Ez az étrend felveszi a harcot a rákkal

A rákos megbetegédes kialakulásának lassítása érdekében a tudósok rostban gazdag étrendet javasolnak. Mutatjuk, milyen élelmiszereket érdemes fogyasztani, illetve elkerülni – írta meg a hibiny.ru.

A betegeknek kerülniük kell a feldolgozott ételeket, gyorséttermeket, chipseket, sült ételeket, szódát stb. Az étrendnek minél több gyümölcsöt és zöldséget kell tartalmaznia.

Érdemes az olívaolajat is felvenni a bevásárlólistára, aminek pozitív tulajdonságai már régóta ismertek. Megelőzi az érelmeszesedést és a cukorbetegséget, serkenti az emésztést és védi a májat.

Fontos megjegyezni azonban, hogy a növényi olaj nagyon magas kalóriatartalmú termék, ezért naponta legfeljebb két evőkanál fogyasztható.

Elolvasom a cikket

hirlistazo.hu
Adatvédelmi áttekintés

Ez a weboldal sütiket használ, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. A cookie-k információit tárolja a böngészőjében, és olyan funkciókat lát el, mint a felismerés, amikor visszatér a weboldalunkra, és segítjük a csapatunkat abban, hogy megértsék, hogy a weboldal mely részei érdekesek és hasznosak.