Az orvos olyan terméket nevezett el, amely segít megelőzni a szívrohamot és a stroke-ot

„A csicseriborsó összetételében lévő vitaminok, ásványi anyagok csökkentik a „rossz” koleszterin szintjét a vérben, ezáltal támogatják a szív működését. A stroke és a szívroham megelőzéséhez elegendő hetente néhány csésze csicseriborsót fogyasztani” – mondta Sukhorukova.

A gasztroenterológus szerint a termék összetételében lévő vas visszaállítja a hemoglobin normális mennyiségét. A csicseriborsóban rendelkezésre álló aminosav, a lizin az immunrendszer szabályozásáért felelős. Hatásán keresztül a szervezetbe behatoló vírusokkal szemben antitestek képződnek, a sérült szövetek növekedése és regenerációja aktiválódik.

A csicseriborsóban található antioxidánsok és vitaminok szabályozzák a sejtek aktivitását, ami a bőr állapotának jelentős javulásához vezet.

A csicseriborsó mint afrodiziákum jól helyettesítheti a potenciát növelő gyógyszereket, ha rendszeresen fogyasztják nyers bab infúzió formájában.

„Az egyetlen kár, amit a csicseriborsó fogyasztása hozhat, a termék fokozott gázképessége a belekben. A puffadás elkerülése érdekében nem ajánlott a csicseriborsót gyümölcsökkel együtt fogyasztani, valamint folyadékkal leöblíteni” – tette hozzá az ügynökség beszélgetőpartnere.

Elolvasom a cikket