A fűszer, amely kordában tartja a vércukorszintet

A gyömbér polifenolokat tartalmaz, amelyek felveszik a harcot a szervezetben lévő gyulladással, egyensúlyban tartva a vércukorszintet – jegyzi meg a szakember. A tény az, hogy a gyulladás rossz vércukorszint-szabályozással és inzulinrezisztenciával jár.

Egyes kutatások azt mutatják, hogy a gyömbér pozitív hatással lehet a vércukorszintre azáltal, hogy lassítja a szénhidrátok emésztését, és javítja az inzulinérzékenységet – mondja Colette Miko, a Top Nutrition Coaching regisztrált dietetikusa és oktatója.

Ezt erősítette meg tíz tanulmány metaanalízise, ​​amely a bizonyítékokon alapuló, kiegészítő és alternatív gyógyászatban jelent meg 2018-ban.

Elolvasom a cikket

hirlistazo.hu
Adatvédelmi áttekintés

Ez a weboldal sütiket használ, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. A cookie-k információit tárolja a böngészőjében, és olyan funkciókat lát el, mint a felismerés, amikor visszatér a weboldalunkra, és segítjük a csapatunkat abban, hogy megértsék, hogy a weboldal mely részei érdekesek és hasznosak.