Beatrix hercegnő ezt a drága ajándékot utasította vissza Erzsébet királynőtől

Erzsébet királynő minden unokájának szánt egy ingatlant, és emiatt természetesen Beatrix hercegnőre és Eugénia hercegnőre is gondolt. A két hercegnő még gyerekkorukban megkaptak volna egy gyönyörű kastélyt Surreyben, de a lányok végül visszautasították az ajánlatot Sarah Ferguson miatt. Az eset még 1997-ben történt. A két nővér sosem költözött be az ingatlanba.

Sarah Ferguson nem tudta volna finanszírozni.

Kiderült, hogy a hercegnők édesanyja nem tudta megfizetni egy ilyen extravagáns ingatlan tényleges költségeit. A fenntartási és üzemeltetési árak nagyon sokba kerültek volna. A lányok és az édesanyjuk végül a Sunninghill Park-i otthonukban maradtak. Sarah Ferguson jelenleg a Royal Lodge-ban él, volt férjével, András herceggel, és korábban állította, hogy ők „a világ legboldogabb elvált párja”.

Lesz költöztetés?

Egyre több hír kering azzal kapcsolatban, hogy Károly király ki akarja költöztetni András herceget a 30 szobás otthonából, ahol már 2003 óta él a volt feleségével. A brit uralkodó testvére nagy botrányokba keveredett az elmúlt években. Az a hír járja, hogy Károly szívesen odaaadná a nagy ingatlant inkább Vilmos hercegnek és Katalin hercegnének, ugyanis ott kényelemben tudnák nevelni a három gyermeküket.

Elolvasom a cikket