David Beckham és Victoria új reklámján nevet most mindenki + VIDEÓ

Közeledik a Super Bowl, így egyre több cég mutatja be a nagy meccsre készített reklámját. A legelsőben David Beckham és Victoria is szerepelnek. Ezzel a rajongókat is meglepték!

A sztárpár az új reklámban saját magát parodizálja ki. Victoria hónapokkal ezelőtt a Netflix dokusorozatban azt állította, hogy munkásosztályból származik, amit nehezen hittek el a rajongók. Főként miután kiderült, hogy egy Rolls-Royce-t vezetett az apja a ’80-as években és azzal járt iskolába. Erre a dologra David hívta fel viccesen a figyelmét.

Többször viccelődtek ezzel, David még oda is szúrt a feleségének egy luxusvacsora alkalmával. A poént most sem engedték el, mivel ebben a reklámban is ez a koncepció. Victoria Rolls-Royce feliratú pólót visel, David pedig ugyanúgy a háttérben marad, mint a Netflix dokusorozatában.

Objektum doboz

A reklámban a sztárpát elfelejti a Super Bowl nevét, és azt is, hogy az Uber Eats, aminek a videó készült, melyik sztárt szerződtette le. Így egészen egyszerűen csak Jessica Anistonnak hívják.

A pár másodperces videó hatalmas sikert aratott, a rajongók pedig szó szerint imádták. Nagyon sok komment érkezett alá, sokan kiemelték, imádják David és Victoria humorát. Míg mások azt hangsúlyozták ki, mennyire jó ötlet volt a Jessica Aniston poén.

Elolvasom a cikket