Gyerekek vertek meg egy nőt a villamoson + VIDEÓ

Az eset a XIV. kerületben történt, itt szálltak fel a gyerekek egy Örs vezér tere felé közlekedő villamosra. A villamoson utazott egy fiatal nő is, a fiatalok leültek köré. Az egyik lány provokálni kezdte: feltette a lábát az ülésére, majd a másik lány társa cipőjének a talpát törölgetni kezdte a nő pólójával.

A nő felállt, és odébb akart menni, ekkor a fiú az útjába tette a lábát. A nő kérte, hogy engedje el, a fiú azonban utána lépett, és ököllel arcon ütötte. Ettől a nő szemüvege leesett, és a szája vérezni kezdett.

A nő a következő megállónál leszállt, a fiatalok azonban követték. Azt követelték tőle, hogy térdeljen le előttük. Mindhárman körbevették, majd az egyikük fellökte, amitől a nő egy bokorba esett. A nő végül ijedtében inkább letérdelt előttük, a fiatalok csak ezután hagyták magára.

Az ügyészség a 14 éves fiú ellen csoportos garázdaság, illetve könnyű testi sértés miatt emelt vádat, és próbára bocsátást, illetve pártfogó felügyeletének elrendelését javasolta. Fiatalkorú lány társával szemben az ügyészség az eljárás 2 év próbaidőre szóló feltételes ügyészi felfüggesztést indítványozott, harmadik társuk még gyermekkorú, ezért nem büntethető.

Objektum doboz

Elolvasom a cikket